Nordic Bulk AS sikrer sitt digitale arkiv for ettertiden

 In Nyheter

Nordic Bulk AS har inngått samarbeid med Norsk bergindustriarkiv om avlevering av sitt digitale arkiv. Arkivet avleveres til Arkivverket og går inn i deres digitale sikringsmagasin. Arkivet blir dermed sikret og forvaltet videre for all fremtid!

Rogalandsbedriften Nordic Bulk AS er blant de desidert største leverandørene av anlegg til bergindustrien i Norge. De leverer anlegg til både pukkverk og gruver, og flere av de store aktørene innen bergindustrien er på deres kundeliste. I tillegg til leveranser av nye komplette anlegg, leverer også bedriften reservedeler og maskiner til eksisterende anlegg. Dette «ettermarkedet» utgjør en betydelig andel av bedriftens virksomhet. I tillegg tilbyr bedriften kurs og rådgivning, og opplæring i bruk av utstyr.

I 2021 inngikk Nordic Bulk AS sin hittil største avtale med Engebø Rutil og Granatprosjekt i Sogn og Fjordane om levering av hele prosessanlegget til prosjektet. Bedriften har også nylig hatt en betydelig leveranse til Elkem Mårnes Kvartsittbrudd i Nordland for å øke kapasiteten på anlegget.

Nordic Bulk AS har sitt hovedkontor i Sandnes. I tillegg har de et regionkontor for Øst-Norge på Revetal ved Tønsberg.

Les mer om Nordic Bulk AS her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search